دعاوی خانوادگی که از زمره حقوقی است که در قانون تعریف شده که برای زوجین در قانون مدنی، قانون حمایت خانواده و قانون آئین دادرسی مدنی راجع به بخشی از موارد و حتی قانون جزا که دربرگیرنده خط مشی زندگی و تکالیف و شرایط و حقوق خانواده ها را تعریف می کند.

وکیل خانواده کیست؟

در این قسمت تمامی موارد مربوط به خانواده را به صورت خلاصه برای شما توضیح میدهیم در واقع یک وکیل خانواده مواردی از جمله مطالبه مهریه ، اجرت المثل ایام زوجیت ، بررسی نفقه زوج ، نفقه فرزند ، حضانت فرزند ، تقاضای ازدواج مجدد ، الزام به تمکین ، مطالبه نفقه و … را بررسی می کند. باید در نظر داشت که وکیل طلاق مجرب نیز می تواند همین موارد را در صورت لزوم مورد تحقیق قرار دهد.

در اصل وکیل طلاق توافقی زیر مجموعه ای از وکیل خانواده محسوب می شود. برای گرفتن وکیل خانواده میتوانید همین حالا وقت مشاوره رزرو کنید.

دعاوی خانوادگی دعاوی هستند که ناشی از اختلافات میان خانواده ها می باشد و دامنه آن بسیار گسترده تر از مسائل مربوط به زن و شوهر است زیرا افراد گمان می کنند دعاوی خانوادگی محدود به همان دعاوی مربوط به ازدواج و طلاق است اما اینگونه نیست.

وکالت امور خانواده این روزها یکی از اصلی ترین نیازهای خانواده ها و افراد را برای رسیدگی به اختلافاتشان را شکل می دهد و با توجه به جایگاه خانواده در جامعه و اهمیت سلامت این رکن حل کردن اصولی و قانونی مسائل مرتبط با آن ضروری است به همین دلیل در صورت وقوع اختلاف یا نیاز به انجام یک امر حقوقی خانواده ها اکثرا تمایل به داشتن وکیل شخصی و خانوادگی دارند تا یک نفر وکالت آنها در امور خانوادگی را به طور کلی یا جزئی بر عهده بگیرد.

در این راستا می تواند به یک وکیل خانواده که اعتماد کافی نسبت به او وجود دارد مراجعه کنید و با بستن قرارداد وکالت، وکالت امور خانواده خود را به او بسپارید.

وکالت امور خانواده می تواند به طور مطلق باشد مثلا فرد انجام همه امور خانواده از طلاق تا ارث را بر عهده یک وکیل گذاشته باشد یا اینکه به طور جزئی وکیل را برای انجام موارد انحصار وراثت یا وکیل طلاق یا حضانت و … با وکیل خانواده قرارداد منعقد کند.

وکالت در امور خانوادگی نیازمند این است که علاوه بر آگاهی از قوانین و مقررات حاکم بر دعاوی خانوادگی مثل قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده و .. تسلط کافی بر شیوه رسیدگی و آیین دادرسی حاکم در دادگاه های خانواده هم وجود داشته باشد و هم چنین تا حدی آشنایی با مسائل روانشناسی مربوط به امور خانوادگی را هم می طلبد تا روند امور حقوقی نسبت به این نهاد کوچک و حساس به درستی و تا حد ممکن به دور از صدمات احتمالی انجام شود.

یکی از مهمترین فواید اعطای وکالت امور خانواده به وکیل خانواده این است که با توجه به اینکه در بیشتر مواقع دعاوی خانوادگی با جریحه دار شدن احساسات فرد همراه است، در بسیاری از مواقع دیگر نیازی به حضور خود فرد نیست و وکیل کارها را به نمایندگی از او انجام می دهد.

برخی از مصادیق وکالت در امور خانوادگی:

همانطور که گفته شد وکالت امور خانواده موضوعات متنوع و گسترده ای را شامل می شود که  در مورد همه آنها می توان وکالت را به یک وکیل سپرد به برخی از آنها اشاره کرد:

 

          • مهریه، نفقه زن، طلاق زوجین، طلاق توافقی، طلاق از طرف مرد، طلاق از طرف زن، حضانت فرزند، نفقه فرزند 
          • مراحل گرفتن حکم رشد دختر برای ازدواج
          • وضعیت مهریه بعد از فوت زن
          • قوانین ازدواج ایرانیان با اتباع خارجه
          • شرایط ازدواج بدون اجازه پدر
          • هزینه وکیل برای گرفتن مهریه
          • وکیل خانم برای طلاق
          • ارث مادر
          • حق طلاق
          • سلب حضانت
          • توقیف اموال برای مهریه
          • مهریه عندالاستطاعه
          • وکیل طلاق توافقی

جهت مشاره تلفنی رایگان و درخواست وکیل خانواده با شماره زیر تماس بگیرید.

۵۴۱۱ (۰۳۱)